дом Криминале Горяха товарна кола и автобус, огнеборци извадиха крава от река

Горяха товарна кола и автобус, огнеборци извадиха крава от река

0
ДЯЛ

На 10 сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни и спасителни екипи през изминалите 72 часа, съобщиха от ОДМВР-Шумен.
В петък е оказано съдействие за пренасяне на болна жена от жилището й в Шумен до екип на спешна помощ.
В съботния ден са погасени пожари в сухи треви в село Станянци и в отпадъци в изоставена къща в село Риш. В 07.37 часа е приет сигнал за пожар в товарен автомобил по пътя между село Иваново и село Конево. На място бил пратен екип на участъка на пожарната във Върбица. При пристигане на място огнеборците заварили да гори товарен камион “Мерцедес“ със силистренска регистрация. Горели двигателят, кабината и предните две гуми. Пламъците са погасени с помощта на 3 тона вода. Вероятна причина за пожара – късо съединение в двигателния отсек.
В 15.08 часа на 5 октомври е приет сигнал в дежурната част на РСПБЗН-Шумен за пожар в автобус на бул.“Симеон Велики“. Към адреса бил пратен екип. Огнеборците заварили да горят пламъци в областта на двигателя. Пожарът тръгнал след спукан горивопровод, след което част от горивото попаднало върху двигателя. Пламъците са погасени с помощта на 1 000 л. вода и 20 л. пяна. Унищожени са двигателя и ел.инсталация. Автобусът е спасен.
В 19.30 часа на 5 октомври е приет сигнал, че под жп гарата в Калугерица има затънала крава. На място бил пратен екип, който установил, че кравата затънала в реката. С помощта на сапани и лебедка била извадена и спасена.
В неделя екипи са оказали помощ за пренасяне на две болни жени от жилищата им в Шумен до екипи на спешна помощ. Погасени са пожари в отпадъци на ул.“Ген. Драгомиров“ в Шумен и в сухи треви и храсти между селата Конево и Ловец.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзложба на Рената Фучикова „Антонин Дворжак – неговата музика и живот в картинки“
Следваща статияМъж от Салманово е в медикаментозна кома след като е бил бутнат по стълби

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here