дом Общество Планови прекъсвания на електрозахранването

Планови прекъсвания на електрозахранването

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

От 8.00 до 12.00 часа, поради обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – фирмите в района на „Протеин-98“ АД, Фуражен завод, фирма „Купро“, фирмите в бившата фабрика ПП „Успех“, МТП „Найли“, ТП „М-тел“ и фирмите в района на бившите оранжерии.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.00 до 9.00 и от 11.00 до 12.30 часа в районите на Шумен – Земеделски институт, фирмите: „Лес комерс“, „Джордани“, „ЕМУ“, „Топливо“, Пътно управление, базата на „Автомагистрали Черно море“, „Спринт“, Автосервизите, „Милбо 90“ ООД, „Мототехника – Шумен“ ООД, „Аргос-96“ ООД, Гимназия по селско стопанство.

От 8.30 до 17.00 часа, поради строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Омарчево.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.30 до 10.30 и от 14.00 до 17.00 часа в районите на селата Лятно, Сини вир, Становец, Омарчево и Черноглавци.

От 9.00 до 16.00, поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – местностите „Байчов кладенец“ и „Под манастира“.

От 9.00 до 15.00 часа, поради обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ул. „Божур“ и ул. „Ален мак“.

От 9.00 до 15.00 часа, поради обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – кв. „Дивдядово“ – абонати електрозахранени от ТП „Долен стопански двор“ – „Автодан“ ЕООД и „Е енд Д логистикс“ ЕООД.

От 9.00 до 16.00, поради строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Смядово – ул. „Захари Величков“, ул. „Тополница“, ул. „Марица“ и ул. „Иван Вазов“.

От 9.00 до 17.00 часа, поради строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Велино и Тимарево.

От 9.00 до 17.00, поради обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Царев брод – МТП „Винарски двор“, ТП „Радио Царев брод“, село Коньовец.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9.00 до 10.00 и от 15.00 до 17.00 часа в районите на гр. Шумен – МТТ Канал 2, БКТП Индустриален парк 4, БКТП Индустриален парк 5, БКТП Ресапак, БКТП Тера, МТТ Булгаз, Еп/ст Мадара, ВС Индустриален парк кв. Макак – МТП Биволовъден с. Коньовец – СТП ПС Депо, МТП Фазанария, ВС Птицезавод, МТП Депо, СТП ДЗС депо, МТП ДЗС Гората с. Царев брод – СТП ТКЗС1, СТП ТКЗС2, СТП Сушилни, МТП Детелина, МТП Пестицид, МТП Свенеугояване с. Велино – СТП ЖП гара.

От 13.00 до 17.00 часа, поради обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – фирмите в района на бившето „ЗИЕНО“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънчево до 31° в Централна и Източна България, облаци и дъжд над Западна
Следваща статияВъзрастен мъж е пострадал при пожар в дома му

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here