дом Криминале Горяха сметище, отпадъци и автомобил, екипи премахнаха паднали от вятъра дървета

Горяха сметище, отпадъци и автомобил, екипи премахнаха паднали от вятъра дървета

0
ДЯЛ
Снимка: Петър Петров

Четири пожара пламнаха в област Шумен през последните три дни, екипи разчистваха паднали дървета и ламарини от покрив, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
На 27 септември екип на РСПБЗН-Шумен е погасил пожар в сметище в село Ивански. Сигнал за него е приет в 22.40 часа. На място бил пратен екип, който погасил пламъците с помощта на 3 тона вода.
Пожар в сухи треви е ликвидиран от екип на УПБЗН-Смядово малко след 14.30 часа в петъчния ден. Двата пожара са без материални загуби. Спасителен екип е оказал техническа помощ за премахване на дървета в двор на ул.“Университетска“ в Шумен.
Пожар в отпадъци на ул. „Цветан Зангов“ в Шумен е бил погасен на 28 септември. В съботния ден екип е осигурил дежурство с техника на обществено мероприятие на Шуменското плато в града.
В 09.40 часа на 28 септември е приет сигнал за пожар в лек автомобил „Фолксваген Голф“ с шуменска регистрация на ул.“Владайско въстание“ в града. На място бил пратен екип. Пламъците са погасени с прахов пожарогасител. Автомобилът бил спасен от опожаряване, унищожен е вентилатор за охладителна система.
През изминалите 24 часа екипи на РДПБЗН-Шумен са отстранили паднали дървета на пътното платно в село Зайчино ореше след силен вятър, премахнали са паднали клони на пътя Каспичан-Шумен, в района на село Калугерица, премахнато е паднало дърво по пътя за село Новосел в района на Ловната хижа и на „Белия баир“ в кв. „Дивдядово“. Премахнати са ламарини от покрив на спомагателна постройка на ул. „Тодор Петков“ в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМного футбол в Каспичан за 60-годишнината на града

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here