дом Политика Гюнер Тахир се отказа от изборите, ЦИК заличи регистрацията на НДПС

Гюнер Тахир се отказа от изборите, ЦИК заличи регистрацията на НДПС

0
ДЯЛ

Въпреки събраните подписи и регистрацията в Централната избирателна комисия (ЦИК), бившият зам.-председател на ДПС и лидер на Национално Движение за права и свободи Гюнер Тахир се отказа от участие в парламентарните избори на 27 октомври.
ЦИК заличи регистрацията на партия „Национално движение за права и свободи – НДПС“ за участие във вота на 27 октомври, гласи решение на избирателната комисия.
В 09.45 ч. днес, със заявление, подписано от Гюнер Бехчет Тахир – представляващ партията, е поискано заличаване на регистрацията, посочват от ЦИК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБългарски фолклорни ритми в Барселона
Следваща статияШумен е домакин на второто издание на младежкия фестивал „Деца на джаза“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here