дом Спорт Водачите в трите групи на футболното първенство с пълен актив от точки

Водачите в трите групи на футболното първенство с пълен актив от точки

0
ДЯЛ
Момент от мача между "Заря" и "Балкан" Снимка: Салим Салих

Третият кръг от футболното първенство в област Шумен ще се запомни с някои изненадващи резултати в трите регионални групи. В северната група „Ракета“ (Тъкач) взе дербито на община Каолиново при гостуването на „Заря“ (Тодор Икономово). Минималната победа с 1:0 ги остави на върха с пълен актив от началото на първенството.
„Мълния“ (Климент) взе безпощадна победа 9:0 при гостуване на „Космос“ (Браничево).
Изразителна победа 8:3 постигна у дома тима на „Зенит“ (Черноглавци) над гостите от село Борци. Головете за домакините реализираха: Сейхан Севгин, Мерт Гюлер (3), Ерен Ерхан (3) и Бейхан Ведат. Трудна, но все пак победа у дома с 1:0 постигна тима на „Устрем“ (Пет могили) над „Победа“ (Пристое).
В класирането води „Ракета“ (Тъкач) с 9 точки. На опашката са отборите на Ясенково, Борци, Пристое и Браничево – без спечелена все още точка.
В централната група „Енев“ (Дибич) взе лека победа при гостуването на „Ендже“ (Царев брод). Четирите гола в двубоя бяха реализирани през второто полувреме. „Енев“ пропусна да реализира от дузпа в началото на второто полувреме при резултат все още 0:0. Изненадата в групата поднесе новакът „Републиканец“ (Енево) побеждавайки с 1:0 гостите от „Чавдар“ (кв.Дивдядово) – финалисти в миналото първенство. „Локомотив“ (Каспичан) не даде никакви шансове на гостите от „Герой“ (Зайчино ореше), реализирайки два гола през второто полувреме на мача.
„Волов-Шумен 2007 победи с 3:0 тима на „Младост“ (кв.“Макак“), а едноименният тим на Велики Преслав постигна първа победа с 5:0 над отбора на Смядово. В класирането водач е „Енев“ (Дибич) с пълен актив от 9 точки, на опашката са отборите на „Младост“ и „Ендже“ (Царев брод) без спечелени точки.
В южната група лидера „Тошев“ (Правенци) победи с категоричен резултат 8:0 като гост новака „Устрем“ (Осмар). В битка за второто място „Ботев“ (Каменяк) и „Близнаци“ (Близнаци) не успяха да се победят и двубоят завърши 1:1.
Първа победа с 2:0 постигна „Заря“ (Звегор) над гостите от „Балкан“ (Средня) с попадения, реализирани в края на двубоя. „Звезда“ (Студеница) взе втора поредна победа като гост с резултат 4:0 този път над „Балкан“ (Друмево).
Два от мачовете в село Троица и в село Кочово бяха отложени. В класирането „Тошев“ (Правенци) е с пълен актив от 9 точки, на опашката са отборите на Кочово, Осмар и Друмево, които нямат спечени точки.
Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъзрастна жена занесе с такси хиляди левове и злато на ало измамници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here