дом Политика 16 партии и коалиции регистрираха листи в РИК-Шумен

16 партии и коалиции регистрираха листи в РИК-Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

16 партии и коалиции регистрираха листи в в Районната избирателна комисия в Шумен за участие в предсрочните парламентарни избори на 27 октомври до тази сутрин. Крайният срок за подаване на документи е 17.00 часа на 24 септември. Това обяви за 24shumen.com говорителката на РИК адв. Надежда Върбева.
„ДПС – Ново начало“ и ГЕРБ-СДС, чиито листи се водят от Хамид Хамид и Любомир Христов, се регистрираха вчера. В неделя документи подаде и коалицията „Моя страна България“.
Вчера РИК-Шумен е взела решение за регистрацията на още пет партии.
За участие в изборите са регистрирани още ПП „КОЙ – Компетентнос, Отговорност и Истина“, ПП “Булгари”, ПП „Партия на зелените“, ПП „България на труда и разума“, ПП „Бригада“, ПП „Морал Единство Чест“, ПП „Правото“, ПП “Атака”, ПП „Глас народен“, ПП „Пряка демокрация“, ПП „Възраждане“, ПП „Народна парпия истината и само истината“.
Към 12.00 часа днес все още няма други регистрирани в РИК-Шумен партии и коалиции за участие в предсрочния вот през октомври.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОграничено е движението по „Хемус“, кола кацна на мантинелата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here