дом Общество Отборът на ОДМВР-Шумен с второ място в конкурса „Пътен полицай на годината-2024”

Отборът на ОДМВР-Шумен с второ място в конкурса „Пътен полицай на годината-2024”

0
ДЯЛ
Снимка: ОДМВР-Шумен

Отборът на ОДМВР-Шумен спечели второ място в конкурса „Пътен полицай на годината- 2024”. С общ брой от 650 точки пътните полицаи Николай Николов и Валери Вълчев от сектор „Пътна полиция” – Шумен се наредиха на второ място в XXX-ия Юбилеен национален конкурс „Пътен полицай на годината – 2024″. Победител в конкурса е отборът на ОДМВР-Габрово с 708 точки в генералното класиране. Трети в надпреварата е отборът на ОДМВР-Ямбол. Домакин на престижната надпревара тази година беше ОДМВР-Пазарджик. Сили мериха 70 младши автоконтрольори от 28 областни дирекции на МВР. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.
Конкурсът бе открит от министъра на вътрешните работи Атанас Илков. „Днес ще видите прогреса и тенденцията в областта на контрола, гарантирането на безопасността на участниците в движението по пътищата. Благодаря на всички приятели, партньори и най-вече на вас колеги, които имате силата и стремежа да бъдете най-добрите и да продължавате безаварийно да изпълнявате своите професионални умения в дух на спортсменство, сплотеност и етичност. Нека всеки един от вас вярва в победата защото тя вече е факт“, каза вътрешният министър преди днешната надпревара. Тя включваше теоретичен изпит по специализирана подготовка, оказване на първа долекарска помощ на пострадали при пътнотранспортно произшествия (теория и практика), стрелба с пистолет, майсторско управление на автомобил и майсторско управление на мотоциклет.
Няма как да не сме доволни от постигнатия резултат, поздравления и за Йоана Йорданова, която също показа много добро представяне, казаха след награждаването пътните полицаи Николай Николов и Валери Вълчев от сектор „Пътна полиция” в ОДМВР-Шумен.
В индивидуалното класиране при жените представителят от Шумен Йоана Йорданова се класира на трето място в генералното индивидуално класиране при жените. Николай Николов получи грамота за спечелено трето място в теоретичния изпит по специализирана подготовка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДПС регистрира листата си на 22 септември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here