дом Общество Педагогически специалисти и психолози преминаха успешно обучение

Педагогически специалисти и психолози преминаха успешно обучение

0
ДЯЛ
Снимка: Община Шумен

Педагогически специалисти и психолози от училищата в Шумен и областта преминаха обучение и получиха сертификати по националните програми: „Кодово име: Живот“ за ученици 5-7 клас и „От връстници за връстници“ – 8-11 клас. Заложените цели в програмите са: водене на здравословен начин на живот и превенция на зависимостите сред младите хора.
Днес специалистите от Превантивно-информационния център в Шумен проведоха методическо надграждащо обучение за вече стартирали и въвели програмите специалисти. Това е четвъртият последен етап от програмите.
Сертификатите за успешно завършили Националните програми връчи заместник-кметът по „Социална политика и здравеопазване“ д-р Светослава Хайнова, която е и председател на Общинския съвет по наркотични вещества.
Тя отбеляза, че превенцията е изключително важна. Благодари на всички участници, които са се включили в обучението, защото именно те са хората, които са на първа линия и се сблъскват с проблемите на децата. Това са специалисти, грижещи се за нравственото, емоционалното и ценностното развитие на учениците в училищата.
„Пожелавам Ви здраве, вдъхновение и високо постигнати резултати“, каза д-р Светослава Хайнова.
Педагогическите специалисти и психолозите изразиха своите благодарности за съвместната си работа, проявеното отношение и подкрепата, която получават от д-р Светослава Хайнова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетири отбора от Трета лига на Североизтока играят в предварителния кръг за Купата на България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here