дом Политика Определиха местата за поставяне на агитационни материали за предстоящия вот

Определиха местата за поставяне на агитационни материали за предстоящия вот

0
ДЯЛ
Снимка: Община Шумен

Във връзка с предстоящите избори за Народно събрание, които ще се проведат на 27 октомври 2024 г., кметът на община Шумен проф. Христо Христов издаде заповед, с която са определени местата за поставяне на агитационни материали на територията на град Шумен, кварталите „Дивдядово“, „Макак“ и „Мътница“ и 26-те села на територията на общината.
На всеки агитационен материал задължително се отбелязва от чие име се издава. Поставянето на предизборни плакати и други агитационни материали на сгради, огради и витрини, които са частна собственост, следва да става след писмено разрешение на собственика или управителя на имота, се казва в текста на заповедта.
Агитационни материали могат да бъдат поставяни от 27 септември, когато ще бъде открита предизборната кампания. Местата за поставяне на агитационни материали – плакати, реклами, обръщения и други агитационни материали на територията на община Шумен и пълният текст на заповедта, са качени на официалния уеб сайт на Община Шумен в секция „Избори за Народно събрание 27 октомври 2024“. На официалната интернет страница на Общината са обявени и избирателните списъци, административните адреси и обхвата на избирателните секции.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПартиите се разбраха за разпределението на местата в СИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here