дом Общество Младежката сфера ще посрещне своя шести рожден ден обновена

Младежката сфера ще посрещне своя шести рожден ден обновена

0
ДЯЛ
Снимка: Община Шумен

Младежката сфера ще посрещне своя шести рожден ден обновена. В ремонтните дейности са ангажирани специалисти и около 15 младежи, които усвояват нови умения, докато помагат.
„В момента преправяме почти всичко. Основата е стабилна и в чудесно състояние, но покривът и подът имаха нужда от подмяна. Благодарение на няколко месни фирми, спомоществователи и на проекта „Доброволчеството е супер яко“, успяхме да намерим средства и в момента ремонтът е факт“, каза съучредителят на Фондация „Подобри“ Петър Бодуров.
Новият облик на Сферата ще включва по-устойчив и стабилен покрив, както и специална водоустойчива настилка на пода.
Очаква се ремонтът да приключи до няколко дни. Официалното откриване реновираната Младежка сфера ще бъде на 23 септември.
По случай честването на шестата година от създаването на Младежка сфера е организирана програма. Тя ще започне с младежко изложение, в което най-активните младежки организации ще имат свои щандове, на които ще представят дейностите си и с какво допринасят за обществото. След изложението жители и гости ще се насладят на концерт спектакъл с участието на известни изпълнители.
Петър Бодуров изказа благодарности за съдействието по възстановяване на младежкото пространство на Община Шумен, на местния бизнес, на доброволците и активистите от програма „Права и ценности“, чрез която се реализира проектът „Доброволчеството е супер яко“.
Вече започва подготовката за следващия сезон, като плановете са да се разшири и благоустрои пространството с повече зеленина и осветление.
„Изключително съм щастлив, че намерихме много съмишленици в начинанието и това ни дава надежда, че когато има ясна и смислена кауза, ние успяваме да обединим хората“, сподели Петър Бодуров.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУченици тестваха знанията на шофьори за правилата за движение по пътищата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here