дом Политика Изселнически лидер: Пеевски нанесе тежък удар на Доган и неговата морално деградирала...

Изселнически лидер: Пеевски нанесе тежък удар на Доган и неговата морално деградирала клика

0
ДЯЛ

Рафет Улутюрк, лидер на изселническата организация „Бултюрк“/ Коментар
Делян Пеевски Победи: Ахмед Доган и Краят на Една Ера

В българската политика приключва една ера, оставила дълбоки следи. Делян Пеевски, с решение на съда, пое Движението за права и свободи (ДПС), което дълги години беше под контрола на Ахмед Доган. Това събитие е огромен удар за Доган и елита – богатата клика, която се задържа около него в продължение на години. Сега, големият въпрос е: какво ще правят Доган и неговите приближени от тук нататък?
Ахмед Доган претендираше, че представлява турското малцинство в България в продължение на много години.
Като основател на партията, той събра хората около себе си, спечели гласовете им и ги ръководеше. Но когато погледнем назад към тези 34 години, разочарованията са повече от постигнатите резултати. Много от обещанията, които Доган даде на своя народ, останаха неизпълнени. Дори имената на турците все още стоят в архива на българските регистри с техните стари български имена. Вакъфските имоти в България все още не са върнати на турската общност, а историческите джамии са оставени без грижа, нереставрирани. Въпреки това, по време на всяка предизборна кампания, тези джамии се използваха като инструмент за пропаганда от Доган и неговия екип.
Няма как да забравим как Доган и неговото обкръжение манипулираха религиозните и националните ценности за своите политически интереси.
По време на изборите се правеха речи дори и в джамиите, а на празниците те използваха чувствата на хората. И това не беше достатъчно – излязоха абсурдни твърдения като: „Който не гласува за ДПС, не може да бъде мюсюлманин“. Такива твърдения не само политизираха религията, но и подкопаха доверието на хората в нея.
Ахмед Доган и неговите приближени показаха най-ярките примери за морална деградация.
Те използваха народа в продължение на 34 години, забогатяха и станаха по-могъщи, но какво направиха за благополучието на хората?
Абсолютно нищо. Сега, обаче, очакваме настъпването на божествената справедливост. Народът не трябва да забравя тази клика, която е живяла на негов гръб толкова дълго. Тези забогатели елити ще видят как тяхната популярност се срива и ще станат хора, на които дори няма да се дава поздрав на улицата.
Победата на Пеевски е не само съдебно решение, но и символ на края на 34-годишната доминация на Доган и неговия екип.
Истината вече е разкрита в очите на народа.
Тези богати хора, без подкрепата на народа, ще бъдат запомнени само като останки от едно несправедливо наследство. Времето за божествена справедливост е настъпило и това е началото на ерата, която народът чакаше от години.
Редът, който Доган създаде, се разпада.
Сега е време да се изправят пред реалността, че богатствата, натрупани на гърба на народа, не значат нищо в очите му. Очакваме нова епоха, в която истинските представители на народа ще заемат своите места. Всички несправедливости, предателства и неморални действия от миналото бележат края на тази ера. Сега е време народът да си получи своето.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДосъдебно производство за домашно насилие

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here