дом Политика Вижте „Малкият сарай“ за удоволствия на Доган и приближените му (снимки)

Вижте „Малкият сарай“ за удоволствия на Доган и приближените му (снимки)

0
ДЯЛ

Собственикът на имотите, обитавани през последните няколко години от Ахмед Доган, допусна медиите в още една къща, ползвана от почетния председател на ДПС и неговите приближени.
Това информира bTV, уточнявайки, че „Малкият сарай“ е в непосредствена близост до известните „Боянски сараи“ в столицата.
Това е просторен комплекс от няколко етажа.
По-любопитен е вторият, който представлява „пространство за удоволствия и почивка“ – с ресторант с камина, няколко джакузита, хамам, стая за масаж и затъмнени зали за уединение.
На втория етаж има жилищни апартаменти, като един от тях е бил обитаван от предишния председател на партията Мустафа Карадайъ, разкриват източници от охраната на имота, цитирани от телевизията.
Самият Карадайъ е напуснал имота, оставяйки голяма част от личните си вещи и дрехи.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрезидентът Румен Радев на посещение в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here