дом Политика Новата коалиция на Доган е „Алианс за права и свободи“, фракцията събира...

Новата коалиция на Доган е „Алианс за права и свободи“, фракцията събира подписи за трети път

0
ДЯЛ

Трета подписка организира фракцията „Аталай-Чакъров“ за участие в парламентарните избори на 27 октомври, съобщи 24rodopi.com. Новият избор на отцепниците е коалиция с наименованието „Алианс за права и свободи“.
Припомняме, че Централната избирателна комисия не допусна регистрацията на коалицията „Демокрация, права и свободи“. Фракцията не обжалва този отказ пред Върховния административен съд, а направо подаде документи за явяване като „ДПС“, но то бе оспорено от председателя на ДПС и председател на ПГ на ДПС Делян Пеевски. Ако загуби и тази битка в ЦИК и съда, Ахмед Доган ще разчита на коалиция „Алианс за права свободи“, за да се запише в кандидатските листи в Кърджали и Благоевград.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха двама докато разфасоват благороден елен в „Сухия язовир“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here