дом Политика Ахмед Доган плащал 50 000 лева годишно за сарая, който днес беше...

Ахмед Доган плащал 50 000 лева годишно за сарая, който днес беше отворен за медии

0
ДЯЛ

След сагата с имотите, които обитаваше Ахмед Доган, днес собственикът на така наречените „сараи“ в столичния квартал „Бояна” отвори къщата за медии.
Данаил Папазов позволи да се надникне зад стените на резиденцията, но самият той отказа да застане пред камерата.
„Имотът изглежда като хотел или като малка правителствена резиденция. Личните вещи на Доган са непокътнати. Апартаментът му под номер 303 в сградата е заключен. Той го е ползвал срещу наем от 50 000 лева годишно“, разказва bTV.
Ще припомним, че през годините сградата се ползваше само от Доган, като единици се появяваха там. В редките случаи на поканени активисти и кандидатите за кметове и депутати, те чакаха с часове на улицата.
Всички помещения са богато орнаментирани – много картини и пластики, има произведения на православното и мюсюлманското изкуство, посочва телевизията.
Припомняме, че на 29 август Папазов, който притежава дружествата собственици на имотите в Росенец и „Бояна”, където Ахмед Доган пребивава от години, изпрати позиция до медиите. В нея той посочва, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган пребивава без основание в „сараите” в Росенец и в „Бояна” и следва веднага да ги напусне.
Последваха протести на активисти на фракцията „Аталай-Чакъров“ пред двата „сарая“ в края на миналата седмица. Те дори показаха договор за наем от 2008 година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна ремонт на улица „Северна“ за близо 2.4 милиона

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here