дом Криминале Спипаха наркодилър в момент на сделка, иззеха близо килограм марихуана (снимки)

Спипаха наркодилър в момент на сделка, иззеха близо килограм марихуана (снимки)

0
ДЯЛ
Снимка: ОДМВР-Шумен

Над един килограм наркотични вещества са намерени и иззети от криминалисти от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към областната дирекция в Шумен. Задържан е 30-годишен шуменец, пресечена е и сделка с високорискови вещества. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
В полезрението на криминалистите местният жител влязъл за пореден път преди около месец, малко след като изтърпял поредна присъда за действия с наркотични вещества. Малко преди 22.00 часа на 1 септември 30-годишният мъж бил засечен на ул. “Ружа Тенева- Северина“ в града.

Снимка: ОДМВР-Шумен

При извършена полицейска проверка в него били намерени два пакета с общо тегло около килограм суха тревна маса, която при направения полеви наркотест реагирала на марихуана, плик с 32 грама бяло кристалобразно вещество, което реагирало на метамфетамин и друг плик с около 20 грама суха тревна маса – чай за пушене.

Снимка: ОДМВР-Шумен

Намерена и иззета е електронна везна. Извършени са процесуално-следствени действия, сред които и разпити на свидетели за документиране на престъпната дейност- разпространение и държане на наркотични вещества. Задържан е за срок до 24 часа в полицейския арест в Шумен. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора и ръководството на Окръжна прокуратура-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДрогиран 66-годишен шофьор на бус отнесе уличен стълб

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here