дом Политика Собственикът на „сараите“ в Росенец и Бояна: Доган пребивава без основание в...

Собственикът на „сараите“ в Росенец и Бояна: Доган пребивава без основание в тях и следва веднага да ги напусне!

0
ДЯЛ

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган пребивава като „квартирант“ в летния „сарай“ в Росенец.
Данаил Папазов, собственикът на фирмите, които притежават лятната резиденция в Росенец и така нар. „сарай в Бояна“, посочва в съобщение до медиите, че Доган пребивава без основание в тях и следва да ги напусне.
Позицията на Папазов:

„С оглед появилите се в последните дни в средствата за масова информация спекулации, относно пребиваването на Ахмед Доган в имоти на дружествата „Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ (на които съм представляващ и краен собственик чрез фирма „Сигда“), заявявам следното:
„Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ притежават недвижими имоти в парк „Росенец“, област Бургас и квартал „Бояна“ в гр. София. Ахмед Доган не е собственик или представляващ на тези дружества, същият няма общо и с имотите на дружествата, както и няма каквито и да било договорни отношения свързани с ползването на тези имоти. Поради което Ахмед Доган пребивава без основание в същите и следва веднага да ги напусне“.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“, хигиенизират 30 зони в града

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here