дом Здраве Д-р Свилен Арнаудов с най-висока оценка след втория тур на конкурса за...

Д-р Свилен Арнаудов с най-висока оценка след втория тур на конкурса за управител на КОЦ

0
ДЯЛ
Кадър: Телевизия Шумен

Д-р Свилен Арнаудов получи най-висока оценка – 5.17 след представяне на програма за развитие на Комплексния онкологичен център (КОЦ) за период от три години. Това стана по време на втория тур на конкурса за управител на лечебното заведение в Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.
Днес конкурсната комисия, сформирана с решение на Общинския съвет, оповести оценките на представените от тримата кандидати разработки, които представляват програма за развитието на лечебното заведение за тригодишен период.
Д-р Свилен Арнаудов е с оценка 5.17, д-р Румен Генов – 4.87, а доц. д-р Кирил Киров е с оценка 4.70. Съгласно правилата за провеждане на конкурса, до третия етап – събеседване, се допускат кандидатите, получили оценка не по-ниска от „Много добър“ 4.50.
Тримата кандидати, подали документи за участие в конкурса за управител на „Комплексен онкологичен център – Шумен“ ЕООД, са допуснати до третия етап – събеседване.
Събеседването е насрочено за утре, 30 август. Заседанието на комисията е от 14.00 часа, като кандидатите ще се явят по реда на подаване на заявленията си за участие в конкурса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУспешно приключи Детската академия за спорт и превенция, участваха над 250 малчугани

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here