дом Прогноза за времето Повече слънце до обяд, дъжд и гръмотевици на много места в страната

Повече слънце до обяд, дъжд и гръмотевици на много места в страната

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Днес до обяд в повечето райони ще преобладава слънчево време. След обяд по-значителни увеличения на купестата и купесто-дъждовната облачност ще има над северните и източните части от страната. На места, главно в Североизточна България, ще превали и прегърми. Ще духа слаб и умерен вятър от североизток-изток, съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Максималните температури ще бъдат между 30° и 35°, в Шумен – около 33°.
В планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста облачност, но само на отделни места ще има краткотрайни превалявания от дъжд. Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 24°, на 2000 метра – около 16°.
По Черноморието сутринта все още краткотрайни превалявания от дъжд ще има в крайния южен участък. В останалата част от крайбрежието преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд над Северното Черноморие облачността ще се увеличи. На места ще превали и прегърми. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 27° и 31°. Температурата на морската вода е 26°-29°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПубликуваха имуществените декларации на кметовете от област Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here