дом Спорт Първо домакинство за сезона днес на ФК „Ботев“ – Нови пазар

Първо домакинство за сезона днес на ФК „Ботев“ – Нови пазар

0
ДЯЛ
"Ботев" - Нови пазар Снимка: Салим Салих

Днес е първото домакинство на ФК „Ботев“ – Нови пазар за сезона след завръщането му в Трета лига. Съперник е отборът на „Черно море II“ от Варна. Мачът е от 18.00 часа на градския стадион „Христо Ботев“ в Нови пазар. Това съобщиха от Общината в града.
В първият кръг „Ботев“ победи категорично с 0:3 при гостуването си на „Светкавица“ в Търговище и сега се чака с интерес първия мач у дома.
Начело на отбора е старши треньорът Михаил Венков.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАПИ: Започва колоездачната обиколка на България, шофьорите да карат внимателно!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here