дом Политика Депутат от Шумен: “Възраждане” въведе нова за Европа практика в борбата с...

Депутат от Шумен: “Възраждане” въведе нова за Европа практика в борбата с ЛГБТИ+ пропагандата в училище

1
ДЯЛ

Народният представител Веселин Вешев, избран от 30 Многомандатен избирателен район Шумен, коментира пред журналисти измененията в Закона за училищното и предучилищно образование.
„По предложение на „Възраждане“ бяха приети промени в Закона за предучилищното и училищното образование, с които се забранява ЛГБТИ+ пропагандата в българските училища. Децата са бъдещето на Родината ни и ние от „Възраждане“ правим всичко възможно, за да ги защитим.
Въпреки натиска от чужди неправителствени и правителствени организации, законопроектът беше приет на две четения в един ден. Това предизвика неистов протест сред местните представители на тези чужди организации заради страха, че финансирането им ще намалее. Международният натиск и реакция показва, че „Възраждане“ с това предложение успява да унищожи пропагандата сред децата в зародиш. Партиите, с които сме в една група в Европарламента, ще предложат подобни законопроекти да бъдат приети и в техните парламенти. Така „Възраждане“ въведе европейска практика и се превръща във водеща партия в борбата с джендър пропагандата в училищата в цяла Европа.“, каза Веселин Вешев, народен представител от „Възраждане“.
Той добави, че от „Възраждане“ ще продължат активно да работят в защита на българските деца. Това, което предвиждат, е да настояват пред МВР да бъде изготвен час по-скоро липсващият регистър на педофилите, който е предложен от „Възраждане“, приет от Народното събрание и трябваше да започне да функционира от 1 август, а по него не е започнало дори да се работи. От МВР трябва да спазват закона, категорични са от най-голямата опозиционна сила.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен отново без вода за 24 часа
Следваща статияОбщина Шумен проучва възможности за справяне с водната криза

1 коментар

  1. Най-тъжно е, че и капка не им пука за българските деца. Толкова смешно ми става всеки път като видя ,,…за нашите деца” ако го заменят със ,,за нашите гърла” ще се съглася…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here