дом Култура Общинското предприятие „Туризъм, публични прояви и атракции“ с нов директор

Общинското предприятие „Туризъм, публични прояви и атракции“ с нов директор

0
ДЯЛ

Дияна Йорданова спечели конкурса за длъжността директор на Общинското предприятие „Туризъм, публични прояви и атракции“. Тя е завършила специалност „Автоматика, информационна и управляваща техника“ и има 13 години професионален опит като проджект мениджър в IT сектора.
Като приоритет в работата си, Дияна Йорданова определи на първо място осъвременяването на предлагания туристически продукт в синхрон с най-новите тенденции за дигитализация.
„Всички туристически атракции трябва да бъдат достъпни и във виртуален вид. Първата промяна конкретно ще е обновяване на сайта Visitshumen.bg и раздвижване на социалните медии“, заяви Дияна Йорданова, която днес взе участие в обсъждането на концепцията за развитие на туризма, включваща общините Шумен, Велики Преслав и Каспичан.
Част от концепцията на новия директор на ОП „Туризъм, публични прояви и атракции“ е популяризирането на Шумен като атрактивна туристическа дестинация чрез участия и реклама на изложения в страната и чужбина. „Една от задачите, с които ще се заеме, е да намери най-удобния и достъпен за гражданите начин, чрез който да се предоставя информация за различните културни, спортни и развлекателни събития“, каза още Дияна Йорданова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен, Велики Преслав и Каспичан – с обща концепция за туризма

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here