дом Политика Общинският съвет на ДПС в Хитрино излезе с декларация в подкрепа на...

Общинският съвет на ДПС в Хитрино излезе с декларация в подкрепа на ключови политици

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Членовете на Общинския съвет на ДПС – Хитрино декларираха днес непоколебимата си подкрепа за почетния председател д-р Ахмед Доган.
„Заставаме зад единството, заедността и монолитността на партията. Не подкрепяме изключването на ключови лица от редиците на ДПС, които са в основата на постигнатите резултати на последните избори за народни представители и за членове на Европейския парламент от Р България и заставаме зад нашия народен представител от област Шумен г-н Хамид Хамид“, пише в декларацията.
Членовете на ОбС на Движението в Хитрино изразяват и подкрепата си към временно изпълняващия длъжността областен председател на ДПС Шумен Недрет Халил, както и на общинския председател Севджан Акиф.
В декларацията се искат оставките на общинските съветници, избрани от листата на ДПС в Хитрино Емин Шакир, Гюрсел Хюсеин и Наджи Исмаил, заради снетото доверие от тях.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТози палат е на депутат!
Следваща статияУлици в „Дивдядово“ със смущения на електрозахранването

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here