дом Криминале Загиналият водач при тежката катастрофа тази сутрин е 60-годишен, спътничката му е...

Загиналият водач при тежката катастрофа тази сутрин е 60-годишен, спътничката му е в болница

0
ДЯЛ

60-годишен мъж е загиналият водач при тежката катастрофа на пътя Шумен-Карбонат между село Веселиново и разклона за Александрово.
Инцидентът е станал тази сутрин около 06.30 часа, уточняват от Областната дирекция на МВР.
По първоначални данни лек автомобил „Ауди“, с бургаска регистрация, движещ се в посока към Шумен, управляван от 60-годишен мъж навлиза в лентата за насрещно движение и се удря странично в товарен автомобил „Мерцедес“, с пловдивска регистрация, движещ се в посока към Карнобат, управляван от 58-годишен мъж.

Водачът на лекия автомобил е починал на място. 33-годишна жена, която е пътувала в лекия автомобил е настанена за наблюдение в МБАЛ Шумен.
Водачът на товарния автомобил е изпробван се технически средства, като не е отчетено наличие на алкохол и наркотици. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство.
Снимки: ОДМВР-Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на Шумен и екипът му на среща с жители на кв. „Еверест“
Следваща статияПланови прекъсвания на електрозахранването

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here