дом Криминале 4 екипа огнеборци гасиха пламнало землище, спасиха сгради от опожаряване

4 екипа огнеборци гасиха пламнало землище, спасиха сгради от опожаряване

0
ДЯЛ
Снимка: Pixabay.com/ Илюстративна

Шест са подадените сигнали за произшествия на територията на областта през последните 24 часа, съобщиха от ОДМВР-Шумен.
Снощи в 21.25 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че гори стърнище в землището на село Преселка. На място са изпратени два екипа на РСПБЗН Нови пазар. При пристигане на място огнеборците установили, че пожарът приближава към селото и на помощ са изпратени два екипа на РСПБЗН Шумен. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен, като не е допуснато разпространението му в четири сгради За гасенето му са използвани 11 000 литра вода.
В 07.33 часа сутринта в понеделник, в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в град Шумен на бул. „Симеон Велики“ е паднало дърво. На място са изпратени служители на РСПБЗН Шумен, които са отстранили дървото от пътното платно.
В 13.20 часа е получен сигнал за оказване съдействие на граждани. Служители на РСПБЗН Нови пазар са оказали помощ за отваряне на заключена врата на жилище на ул. „Витоша“ в града.
В 19.50 часа получен сигнал, че горят отпадъци в землището на село Божурово. На място е изпратен екип на УПБЗН Върбица. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен.
Минути след 21.00 часа е било сигнализирано, че горят отпадъци в село Златар. На място е изпратен екип на РСПБЗН Велики Преслав. За гасенето им са използвани 1 000 литра вода.
Тази нощ около 02.00 часа е получено съобщение, че в Шумен по пътя за паметник „Създатели на българската държава“ след възникнал пътен инцидент има разлив на масло и антифриз. Служители на РСПБЗН Шумен са почистили пътното платно.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТемата +: Джип „Ауди“ е навлязъл в насрещното и се ударил в товарния автомобил
Следваща статия63-годишен мъж подкара нерегистриран мотопед

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here