дом Криминале Пожари в заведение, землища и отпадъци, пламнала кола вдигнаха огнеборците на крак

Пожари в заведение, землища и отпадъци, пламнала кола вдигнаха огнеборците на крак

0
ДЯЛ
Снимка: Петър Петров

На 15 сигнала за произшествия да реагирали екипите на РДПБЗН в областта през последните три денонощия.
На 2-ри август сухи треви и отпадъци са горяли в Шумен, село Климент, в землището на селата Тодор Икономово и Пет могили.
В 20.28 часа е получен сигнал, че в заведение на ул. „Йон Екзарх“ в град Нови пазар е възникнал пожар. Унищожени са аспиратор и електрическа инсталация. На място е изпратен екип на РСПБЗН Нови пазар. След намесата на огнеброците пожарът е локализиран и потушен, като не е допуснато разпространението му в сградата. За гасенето му са използвани 200 литра вода. Най-вероятната причина за възникването му е късо съединение в електрическата инсталация.
В съботния ден пожари е имало в сухи треви в селата Средня и Вълнари, горяло е стърнище между селата Костена река и Овчарово.
Служители на РДПБЗН Шумен са пренесли мъж от жилище на втори етаж в сграда на бул. „Симеон Велики“ в областния град до линейката, както и жена от от жилище на девети етаж в сграда на бул. „Ришки проход“.
В неделя са получени сигнали за горящи отпадъци в селата Климент и Пет могили, сухи храсти и треви в село Върбак и на ул. „Перуника“ в Шумен.
В лек автомобил „БМВ“ на шуменския булевард „Велики Преслав“ е възникнал пожар. Унищожени са електрическа инсталация и пластмасов праг. На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. След намесата им пожарът е локализиран и потушен, като не е допуснато разпространението му в автомобила. За гасенето му са използвани 1000 литра вода.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНевролог: Климатиците могат да увредят гръбначния стълб!
Следваща статияНаказан, че шофира без книжка подкара нерегистрирана кола

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here