дом Здраве Трима в битката за управител на КОЦ

Трима в битката за управител на КОЦ

0
ДЯЛ

Трима медици влизат в битката за управител на Комплексния онкологичен център (КОЦ) в Шумен. Това са д-р Свилен Арнаудов, който е досегашен ръководител на лечебното заведение, д-р Румен Генов – онкохирург и д-р Кирил Кирилов – хирург в МБАЛ-Шумен и КОЦ.
Конкурсът ще се проведе на три етапа. Днес се провеждат първите два – проверка на документите и представяне на програма за развитие на КОЦ за период от три години.
След проверка на документите и тримата кандидати бяха допуснати до следващата фаза на конкурса. Представянето на програмите вече започна. За третия етап на конкурса ще бъдат допуснати медиците, които получат оценка над 4.50. Интервюто с преминалите втората фаза ще се проведе на 7 август, като на 6 август ще има заседание на временната комисия по избор на управител на КОЦ-Шумен, на което ще бъдат оценени управленските програми на тримата кандидати.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор на амфети подкара кола

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here