дом Политика Аталай и Чакъров събират поддръжниците си в столицата, ще питат „Имаме ли...

Аталай и Чакъров събират поддръжниците си в столицата, ще питат „Имаме ли сили за Централен съвет?“

0
ДЯЛ

Джевдет Чакъров и Рамадан Аталай събират поддръжниците си в София в петък в 11.00 часа, научи 24shumen.com.
Поканени са депутати, селски и общински кметове, председатели на общински съвети, партийни активисти от общините в страната. По време на сбирката ще бъде направен опит да се пресметне колко души от Централния съвет ще подкрепят войната на екипа на Чакъров и Аталай срещу Делян Пеевски и ПГ на ДПС.
„Целта е един вид преброяване и дали си струва да се свика Централен съвет“, сподели пред 24shumen.com поканен активист от област Смолян.
Очаква се поканени на сбирката да поискат бързи стъпки за обединяване на партията, за да понесе тя възможно по-малко щети на предстоящите парламентарни избори.
Припомняме, че Чакъров, Аталай, Илхан Кючюк, Джейхан Ибрямов и Хасан Азис се опитват да отстранят от ДПС Делян Пеевски и екипа му, които пък отговарят, че „дерибеите“ и тези със слабите резултати трябва да си отидат.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНабелязаха мерки за предотвратяване и намаляване на големи пожари в областта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here