дом Общество Обявиха конкурси за директори на 13 училища в областта

Обявиха конкурси за директори на 13 училища в областта

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Конкурси за директори на 13 училища в област Шумен обявиха от РУО. Школата са общински и държавни, а конкурсът е обявен със заповед на началника на местното ведомство. Документите на кандидатите се приемат от днес до 17.30 часа на 19 август включително в РУО-Шумен на улица „Цар Калоян“ № 1 или на електронна поща – mail@ruo-shumen.bg.
Изискванията към кандидатите са:
Да имат не по-малко от 5 години трудов стаж;
Да притежават висше образование с образователно-квалификационна степен „магистър“;
Да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер;
Да не са лишени от правото да упражняват професията;
Да не страдат от заболявания и отклонения, застрашаващи здравето и живота на децата;
Конкурсът ще се проведе в два етапа – писмен изпит, който включва решаване на тест и събеседване и разрешаване на казуси.
Търсят се директори за Основно училище „Христо Ботев“ в село Златар, Обединено училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Бяла река, Средно училище „Св. Паисий Хилендарски“ във Върбица, Обединено училище „Йордан Йовков“ в Браничево, Основно училище „Христо Смирненски“ в Пристое, Основно училище „Христо Ботев“ в Памукчии, Професионална гимназия по селско стопанство в Нови пазар, Основно училище „Христо Ботев“ в Църквица, Основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Царев брод, Начално училище „Илия Р. Блъсков“ в Шумен, III Основно училище „Димитър Благоев“ в Шумен, Професионална гимназия по механотехника, електроника, телекомуникации и транспорт „Христо Ботев“ в Шумен и Професионална гимназия по икономика в Шумен.
Подробна информация за обявените конкурси може да получите на телефонен номер – 054 800 373 или на сайта на РУО тук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС тържествен ритуал Шумен отбеляза 187 години от рождението на Левски

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here