дом Общество Младежи запознават шуменци с доброволчеството

Младежи запознават шуменци с доброволчеството

0
ДЯЛ

Фондация „Подобри“ и „Младежка Сфера“ обявяват доброволческата мисия. Събитието започна днес и ще продължи до 16.00 часа в Младежка сфера и има за цел да запознае обществеността с нуждите, дейностите и предизвикателствата, пред които се изправя екипът и доброволците, грижещи се за това пространство.
По време на инициативата младежи ще имат възможността да участват в почистването и облагородяването на пространството, както и в изработката на нови пейки и градска мебел. Основно участие ще вземат младежите от новосформираният доброволчески корпус „Пазителите на сферата“, които често посещават и използват пространството, но досега не са участвали в конкретни дейности.
Събитието се организира от фондация „Подобри“ и младежкото пространство „Младежка Сфера“ и е част от инициативата „Доброволчеството е СУПЕР ЯКО“, която има за цел да популяризира доброволчеството и гражданското участие сред младите хора. Повече информация за проекта можете да намерите на https://becool.bg.
Инициативата “Доброволчеството е супер яко” се изпълнява в рамките на проект „Права и ценности“ и е финансирана от Европейския съюз и фондация „Работилница за граждански инициативи“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИззеха самоделен пистолет, откриха незаконно оръжие и патрони

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here