дом Криминале Горяха сухи треви и отпадъци, огнеборци извадиха пострадал от катастрофирала кола

Горяха сухи треви и отпадъци, огнеборци извадиха пострадал от катастрофирала кола

0
ДЯЛ

През изминалите 24 часа дежурните противопожарни екипи са реагирали на осем сигнала за произшествия, съобщиха от ОДМВР-Шумен. Погасени са два пожара в сухи треви и храсти във Върбица, в сухи треви землището на село Станянци, в землището на село Мировци, срещу стопанския двор в село Имренчево, в контейнер за отпадъци в село Царев брод, в сухи треви в село Висока поляна. Всички са без нанесени материални загуби.
Екип на РСПБЗН-Шумен е оказал съдействие за изваждане на пострадал след катастрофа между два автомобила вчера сутринта в село Мараш. Автомобилите били обезопасени, пътното платно – разчистено.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбластният управител с призив за спазване на противопожарните правила

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here