дом Политика Бойко Борисов: Да прекратим дебата за кабинет и да ходим при хората...

Бойко Борисов: Да прекратим дебата за кабинет и да ходим при хората за прошка!

0
ДЯЛ

Да прекратим дебата и гласуването за кабинет и да отидем при хората да искаме прошка.
Това обяви от трибуната на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, намеквайки, че правителство няма да има и трябва да се отива на нови избори.
Той благодари за подкрепата за кабинет, която обявиха от ДПС, но от своя страна заяви, че парламентарната му група няма да гласува за правителство с втория или третия мандат. Борисов призова и президента да даде последния на Костадин Костадинов, защото вече се изявявал като „шеф на парламента“.
Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТурският посланик в парламента на среща с Пеевски и Чакъров! (обновена)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here