дом Общество С концерт закриха кампанията „ДА на таланта, НЕ на дрогата” в Нови...

С концерт закриха кампанията „ДА на таланта, НЕ на дрогата” в Нови пазар

0
ДЯЛ
Снимка: Община Нови пазар

С концерт на Петър Петров и приятели беше поставен краят на тазгодишната кампания „ДА на таланта, НЕ на дрогата” в гр. Нови пазар. Под звуците на българска и чуждестранна музика младите таланти събраха десетки зрители на лятното кино в Международния ден за борба със злоупотребата и разпространението на наркотични вещества, 26 юни.
По-рано през деня се проведе и беседа с ученици от различни класове в камерната зала на НЧ „Христо Ботев-1872”, в която гост лектор бе Петър Дилов, старши експерт, отдел ПБПЗ в РЗИ-Шумен. Той разясни на подрастващите вредата и негативните последици от употребата на наркотици и представи различните видове вещества.
Кампанията „ДА на таланта, НЕ на дрогата“ се организира съвместно от Сдружение „Асоциация ЕС О ЕС жени и деца преживели насилие“, НЧ „Христо Ботев -1872“ и Местна комисия за борбата с противообществените прояви нас малолетни и пълнолетни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКултурна панорама на Община Шумен през юли

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here