дом Политика Делян Пеевски категоричен: Наборната служба няма да се върне!

Делян Пеевски категоричен: Наборната служба няма да се върне!

1
ДЯЛ

Буди тревога, че в дните до конституиране на новия парламент и старта на преговори за съставяне на редовно правителство Радев отново се опитва да насажда страхове и напрежение в обществото, като заговори за мобилизационен резерв и връщане на наборната военна служба. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски след изказването на президента по-рано днес, че трябва да се осигури някаква начална военна подготовка за младото поколение и съюзниците ни в НАТО вече връщат наборната военна служба.
„Трябва да сме наясно с едно – единствено българският парламент може да взема подобни решения, а ние многократно вече заявихме, че няма да се допусне подобно нещо!
Ние много ясно слушаме и чуваме гласа на хората и сме категорични – младежите на България няма да ходят в задължителна казарма!
Конституцията много ясно прокламира правомощията на институциите и отново напомняме на Радев да не се изкушава да гази основния закон, воден от лични политически амбиции, а да изпълнява конституционните си задължения“
, категоричен е Делян Пеевски.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриха конкурса за гайдари “Вълшебни ритми” в Нови пазар
Следваща статияСлънчева събота

1 коментар

  1. Румен Радев никъде не е казвал за връщане на наборната служба, а за начална военна подготовка, защото сегашните младежи могат само да си чатят по телефоните!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here