дом Общество Рождественският концерт „Сребърен звън“ остави без дъх публиката в Нови пазар

Рождественският концерт „Сребърен звън“ остави без дъх публиката в Нови пазар

0
ДЯЛ
Снимка: НЧ "Христо Ботев 1872"

Коледен концерт „Сребърен звън“ изправи на крака пълната зрителна зала на НЧ „Христо Ботев-1872” в Нови пазар. В него взеха участие представители на читалищни състави и школи.
Концертът беше открит от грациозните балерини от школата по класически танци с художествен ръководител Юлия Николова. Последва прекрасно изпълнение на Едже Шабан от школата по пиано с худ. ръководител Татяна Желева.
Концертът продължи с още едно изпълнение на школата по класически танци, след което малките таланти от ДВГ „Люлка” с худ. ръководител Пенка Христова както винаги изпълниха с радост сърцата на публиката.
След това малчуганите от ДТС „Буратино” с худ. ръководител Христина Димитрова представиха театралната постановка „Коледна приказка” от Иван Мишев.
Малката Даяна Дечева с художествен ръководител Пенка Христова и ДХФ „Лира” с диригент Милка Данаилова продължиха програмата с красиви изпълнения на коледни песни.

Снимка: НЧ „Христо Ботев 1872“

Танцовият състав „Палавници” с художествен ръководител Тодор Ганчев постави началото на следващата част на концерта, посветена на българския фолклор. В нея се включиха клас гайда с художествен ръководител Явор Митев, малчуганите от ТС „Палавници”, Еда Сюлейман с худ. ръководител Ралица Райчева, юношите от ТС „Палавници”, клас народно пеене с худ. ръководител Ралица Райчева.
Последваха народни танци от Танцов състав „Луди млади”, Танцова формация „Темпо”.
Концертът бе закрит с изпълнение на водещия Петър Петров. На сцената под сипещия се изкуствен сняг с него бяха и всички участници в концерта.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМалки коледари наричаха за здраве и успехи в сградата на МВР
Следваща статияКметът проф. Христов с приемен ден за граждани на 12 януари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here