дом Общество Отново протест за Светомира

Отново протест за Светомира

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Близки на Светомира организират протест днес от 17.00 часа на кръговото кръстовище край „Практикер“. Инициативата ще премине под надслов „Заедно за справедливост за Свети“. Организаторите на протеста са недоволни от решението на Апелативния съд във Варна, който измени от ефективна в условна присъдата на виновника за трагичния инцидент Жечко Кюркчиев.
Припомняме, че катастрофата стана вечерта на 28 септември миналата година на кръговото кръстовище при „Практикер“. Разследването доказа, че във фаталната нощ Жечко Кюркчиев е карал джипа си с над 103 километра в час, при разрешени 50. Тежката машина връхлита „Ситроен“-а на 22-годишната Светомира. В следствие на удара младата жена загива на място, а спътничката й е ранена.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМВР с препоръки към студентите за утрешния празник
Следваща статияЕвропейско отличие за СУ „Сава Доброплодни“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here