дом Криминале 15 сигнала за произшествия през последните 24 часа

15 сигнала за произшествия през последните 24 часа

0
ДЯЛ
Снимка: ОДМВР-Шумен

На 15 сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни и спасителни екипи на РДПБЗН-Шумен през последните 24 часа, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
Минути след 9.00 часа вчера са разчистени паднали клони от дърво на пътното платно на ул.“Добри Войников“ в Шумен.
В 10.26 часа е приет сигнал за паднал клон върху лек автомобил „Фолксваген Голф“ с шуменска регистрация на ул.“Климент Охридски“ в Шумен. На адреса бил пратен екип. С помощта на моторен трион клонът бил нарязан. Веднага след това екипът бил пренасочен за премахване на паднал клон на пътното платно на бул.“Славянски“ в областния град.
Сигнал за паднал клон върху лек автомобил „Ситроен“ на бул.“Симеон Велики“ бил приет в 11.10 часа. Екипът, който пристигнал за оказване на техническа помощ отстранил клона с помощта на моторен трион. Веднага след този е приет сигнал за паднало дърво върху лек автомобил „Мерцедес Вито“ с шуменска регистрация. Дървото било нарязано и премахнато, а екипът е насочен за оказване на помощ при пренасяне на болен мъж от жилището му на ул.“Дедеагач“ в Шумен до екип на спешна помощ. Екип от Шумен е оказал съдействие и за пренасяне на болен от дома му на ул.“Ивайло“ в град до екип на спешна помощ.
В 11.55 часа е потърсено съдействие за премахване на паднал клон върху лек автомобил „Фолксваген“ на пътя за село Новосел. Премахнат е с помощта на моторен трион. Минути по- късно е потърсена помощ за премахване на паднало дърво върху лек автомобил „Фолксваген Кади“ с шуменска регистрация по същия път между Шумен и Новосел.
В сутрешните часове екип на РСПБЗН-Велики Преслав обезопасил района около детска градина до автогарата в града след сигнал за скъсан ел. проводник, който паднал на пътното платно. Малко след 9.00 часа вчера е приет сигнал, че на пътя между селата Марково и Косово има закъсал в пряспа микробус. На място бил пратен екип на РСПБЗН-Нови пазар. След пристигане станало ясно, че до микробуса имало снегорин, който почиствал пътното платно. Автомобилът бил изтеглен, и се върнал в село Марково. Не се е наложила евакуация на водача.
Минути след 15.00 часа е получен сигнал за закъсал автомобил с хора на разклона за село Писарево. На място бил пратен екип. Извършен бил обход до село Красен дол. Пътят бил разчистен, преспи нямало, екипът не е видял закъсал автомобил или бедстващи хора.
В 06.55 часа е постъпил сигнал, че на пътя между село Тъкач и село Омарчево е закъсал лек автомобил. На място бил пратен екип. До село Тъкач бил евакуиран мъжът, който останал на пътното платно.
В 06.34 часа е потърсена помощ за евакуация на закъсали между селата Менгишево и Плъстина хора. Екип на участъка на пожарната във Върбица отишъл на място и евакуирал трима до Върбица.
В 13.04 часа е приет сигнал за излизащ дим от трафопост на ул.“Мадарски конник“ в Каспичан. На място бил пратен екип, който обезопасил района до пристигане на екипа от електроразпределителното дружество за отстраняване на повредата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБелгийски флейтист гостува на шуменска сцена
Следваща статияШофьор седна зад волана след стабилна почерпка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here