дом Криминале В Ришкия проход: 57-годишен шофьор сгази дете на пътя, роднините му го...

В Ришкия проход: 57-годишен шофьор сгази дете на пътя, роднините му го линчуваха

0
ДЯЛ
24shumen.com

Затвориха Ришкия проход заради катастрофа при което е загинало 6–годишно детенце, а шофьорът е намерен мъртъв след последвала саморазправа от роднините, съобщиха от ОДМВР-Бургас.
Около 15.19 часа в Районно управление – Сунгурларе е получено съобщение за пътен инцидент в района на село Прилеп, при който товарен автомобил, с варненска регистрация, управляван от 57-годишен мъж от Аксаково блъснал 6-годишно момченце от село Везенково, вероятно внезапно пресякло платното за движение. Детето загинало на място.
Своевременно към мястото на инцидента се отправили близки роднини на момченцето, които празнували в близост личен повод. По думите на спътник на 57-годишния мъж с него започнала саморазправа. Свидетелят успял да избяга и е откаран със случаен транспорт извън Прилеп, откъдето успява да сигнализира на тел. 112 за осъществените действия.
Дошлите на място полицейски служители констатирали смъртта на 57-годишния водач. По случая е образувано досъдебно производство. Към момента се извършва оглед и се провеждат процесуално-следствени действия за установяване на причините за смъртта на водача.
До приключване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни маршрути. Регулирането на движението се осъществява от служители на „Пътна полиция“ при Районно управление – Сунгурларе.
Създадена е организация за преминаването им през обходен маршрут – Шумен-Велики Преслав-Търговище- Котел. Екипи на пътна полиция ще насочват водачите през детелината на бул.“Ришки проход“, на изхода на град Шумен, допълниха от ОДМВР-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен обяви търгове за продажба на имоти и за учредяване право на строеж
Следваща статияТемата +: Шофьорът на камиона – убит в кабината, 7 заподозрени са в ареста

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here