дом Общество Населението на планетата вече е 8 милиарда

Населението на планетата вече е 8 милиарда

0
ДЯЛ
Снимка: Fecebook

Момиченце, родено в в столицата на Филипините Манила, бе символично избрано за 8-милиардния жител на планетата. Това бе потвърдено от Комисия на ООН по населението и развитието. От комисията написаха в социалните мрежи: Светът достигна още един крайъгълен камък в населението, след като момиченце, родено в Тондо, Манила, беше избрано символично за осеммилиардния човек в света.
Бебето Винис се яви на бял свят на 15 ноември. То е е изродено от медицинските сестри в Мемориалната болница на д-р Хосе Фабела, както и от представители на Комисията по население и развитие.
Майката се казва Маргарита Вилоренте, а малката Винис е проплакала в 1.29 часа в нощта на понеделник срещу вторник.
Още през лятото ООН прогнозира, че 8-милиардният жител ще се роди на 15 ноември. В доклада се казва още, че през 2023 г. Индия ще изпревари Китай като най-многолюдната страна на Земята.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМобилни пунктове за опасни битови отпадъци в Шумен и селата в общината
Следваща статияМВР-Шумен отговори на арогантно отношение към полицай във Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here