дом Спорт Силно представяне на шуменските мажоретки в Пловдив

Силно представяне на шуменските мажоретки в Пловдив

0
ДЯЛ
Снимка: Община Шумен

Седем първи и едно второ място в отборната надпревара завоюваха мажоретките от СК „Ритмик“ на Държавното първенство по чирлидинг и мажоретни спортове, което се проведе в зала „Колодрума“ в Пловдив. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Момичетата на Марийола Спасова и Снежана Иванова се представиха с осем композиции в две възрастови групи. „Предизвикателство за отбора и треньорите е участието в толкова много композиции“, споделят от клуба.
Благодарение на силното си представяне шуменските мажоретки спечелиха квоти за участие в Европейското първенство от 13 до 16 октомври в гр. Лигнано Сабиадоро, Италия. В шампионата на Стария континент те ще се представят в три категории – „парадни помпони“, „традиционал корпус“ и „батонфлаг“.
14 държави ще се включат в тазгодишното 25-то Европейско първенство за мажоретки. „Като част от националния отбор за нас е чест да представим за пореден път Шумен и България“, допълват от СК „Ритмик“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДеца танцуват за деца в Градската градина
Следваща статияОрганизират ученически битак в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here