дом Общество Назначиха Соня Александрова за зам.-окръжен прокурор на Шумен

Назначиха Соня Александрова за зам.-окръжен прокурор на Шумен

0
ДЯЛ

Соня Александрова встъпи официално в длъжност заместник-окръжен прокурор на Окръжна прокуратура в Шумен. Това съобщиха от Апелативна прокуратура във Варна.
Орлин Куздов – административен ръководител на структурата, приветства своя нов заместник и й пожела да продължава професионално и с отговорност да изпълнява своите служебни ангажименти. Прокурор Александрова подписа акта за назначението си.
Соня Крумова Александрова завършва специалност „Право“ в Русенски университет  „Ангел Кънчев“ през 1999 година. Кариерата й в Прокуратурата на Република България започва през 2001 година, когато постъпва като младши-прокурор в Районна прокуратура-Шумен, а през 2002 година става прокурор. От март 2006 година до юли 2015 година е заместник-районен прокурор на структурата, а след това печели конкурс и става административен ръководител на Районна прокуратура – Шумен. От април 2022 година тя е прокурор в Шуменската окръжна прокуратура.Общият юридически стаж на Соня Александрова е 23 години.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВойна на дрогираните шофьори обяви държавата
Следваща статияПродължават срещите на полицейските служители с деца от Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here