дом Култура Уроци по танци в последния ден на „Шумла“

Уроци по танци в последния ден на „Шумла“

0
ДЯЛ
Снимка: Община Шумен

С урок по танци ще започне третият – последен ден на фолклорния фестивал „Шумла“. Заниманията са от 10.00 часа на поляните зад Мемориален комплекс „Създатели на българската държава“.
В 11.00 часа е концертът на детския танцов ансамбъл „Звънче“ и ансамбъла за народни песни и танци „Мадара“. Закриването на фестивала е в 13.00 часа.
Община Шумен е организирала безплатен транспорт до Паметника. Днес автобусите ще тръгнат от Общината в 9.00, 10.00 и 11.00 часа, а потеглянето обратно към града е в 12.30 и 13.00 часа отново от паркинга на Информационния център.
От общинската администрация съобщават, че днес, след приключването на фолклорния фестивал „Шумла“, ще бъдат осигурени и два автобуса за желаещите да посетят Националния средновековен събор „Магическата Мадара“. Те ще тръгнат в 12.30 часа от паркинга на Информационния център към паметника „Създатели на българската държава“. Потеглянето обратно към Шумен е в 16.00 часа, като пътуването ще завърши пред сградата на Общината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия121 установени с COVID-19, четирима новозаразени в Шумен
Следваща статияПетрови заговезни са днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here