дом Общество Един тон капачки предаде Община Нови пазар за кампанията „Аз вярвам и...

Един тон капачки предаде Община Нови пазар за кампанията „Аз вярвам и помагам”

0
ДЯЛ
Снимка: Цветанка Иванчева

Един тон пластмасови капачки, събрани от жители на общината за кампанията „Аз вярвам и помагам”, бяха доставени във Варна от Общинско предприятие „Нови пазар”, съобщи кметът Георги Георгиев.
Сумата, която ще се получи след рециклирането им, е предназначена за медицинска апаратура за отделенията по Неонатология в Специализираната болница по акушерство и гинекология за активно лечение „Проф. д-р Димитър Стаматов-Варна” и Детска хирургия в Многопрофилната болница за активно лечение „Света Анна-Варна”.
„Ние вярваме, че всеки малък жест е от огромно значение, а понякога тези жестове спасяват животи”, отбеляза кметът Георгиев.
Община Нови пазар е част от кампанията „Аз вярвам и помагам” още от самото й начало през 2015 г.
Близо до административната сграда на Община Нови пазар е поставено метално сърце за пластмасови капачки.
Събирането на капачки продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия13 медала за СК „Киокушин”-Шумен от националните първенства по карате
Следваща статияБогата програма за поредните Епископ-Константинови дни на Шуменския университет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here