дом Общество Безплатен достъп до интернет в сградата на Община Шумен

Безплатен достъп до интернет в сградата на Община Шумен

0
ДЯЛ

В Центъра за информация и услуги в сградата на Община Шумен, където се осъществява административното обслужване на гражданите, е осигурен достъп до интернет. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
Във фоайето на източния вход (към зала „Проф. Венета Вичева“) е монтирана интерактивна система (киоск) с връзка с интернет. Услугата се предоставя за безплатно ползване от потребителите.
Едновременно с това е осигурен и безплатен безжичен интернет. WiFi мрежата вече работи както в помещението, където се намират гишетата за за административно обслужване, така и в салона на общинската данъчна служба. Достъпът до нея също е свободен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗатягат контрола по пътищата в Шуменско
Следваща статияЕдна жертва на COVID-19, 56 са в болница, сред тях и две деца

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here