дом Бизнес „Автомагистрали – Черно море“ очаква 50% от дължимите пари до 12 април

„Автомагистрали – Черно море“ очаква 50% от дължимите пари до 12 април

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Шуменските пътни строители ще получат 50% от дължимите 27 644 902 лева до 12 април.
Обещанието е на министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов след среща днес с ръководството на шуменската фирма. Това съобщи за 24shumen.com финансовият директор на предприятието Петя Стоянова.
„Обещаха ни още тази седмица в деловодството на парламента да бъде внесен проект за решение Агенция пътна инфраструктура да може да разплати 50% от задълженията, които има за текущи ремонти и поддръжка на пътища. Идният вторник проектът ще бъде разгледан комисията по регионална политика в Народното събрание. Очакваме парите да бъдат преведени около 12 април“, обясни Петя Стоянова. Тя бе категорична, че сега ще насочат усилията си към получаване и на останалите 50% от сумата. „Ще изпратим питане до Междуведомствената комисия, която проверява редовността на сключените договори. За нас е важно да получим и другите 50% от парите, които ни дължат, за да може да работим нормално“, уточни Петя Стоянова.
Припомняме, че до срещата с регионалния министър се стигна след ефективен протест на шуменските пътни строители. След поканата за разговори в МРРБ те отмениха обявеното затваряне на движението в Ришкия и Айтоския проход.
Припомняме, че държавата дължи на „Автомагистрали – Черно море“ близа 28 000 000 за ремонта на отсечката Чирпан-Стара Загора на автомагистрала „Тракия“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУрок „Аз обичам гората“ проведоха шуменски ученици
Следваща статияОдобриха проектозакон за колекторските фирми

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here