дом Общество „Алкомет” с награда за лидерство в бизнеса на Балканите

„Алкомет” с награда за лидерство в бизнеса на Балканите

0
ДЯЛ
Емрах Сазак - член на Управителния съвет на „Алкомет”

„Алкомет” АД е сред лидерите в бизнеса на Балканите. Това сочи награда на Осмото издание на годишните награди BALKAN BUSINESS AWARDS 2022, съобщиха от фирмата.
Лидерите в бизнеса на Балканите – компании от Албания, България, Северна Македония и Косово, бяха отличени на церемония, организирана от Агенцията за публични комуникации „ВИП Комюникейшън”. Събитието се състоя в Банско, а наградата на ‚Алкомет” като лидер в производството на алуминиеви продукти в България получи Емрах Сазак – член на Управителния съвет на „Алкомет”.
На церемонията бяха отличени 13 балкански компании, които са водещи в различни отрасли на икономиката.
Форумът се организира в партньорство с посолствата на Косово в България и на България в Прищина, Министерство на индустрията и търговията и Търговско-промишлената камара на Косово, Българската-търговско промишлена палата, Българо-турската търговско-индустриална камара и други.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПревърнаха в битпазар и сметище контейнерите за строителни отпадъци в Нови пазар
Следваща статияОбсъдиха популяризирането на туристическите обекти в област Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here