дом Криминале Охранители на ЩИТ-3 с пореден удар срещу обирджии

Охранители на ЩИТ-3 с пореден удар срещу обирджии

0
ДЯЛ

Охранители от ЩИТ-3 осуетиха обир на помпена станция, съобщиха за 24shumen.com от фирмата.
Автопатрулен екип на агенция за сигурност ЩИТ-3 за пореден път предотврати кражба на материали от помпена станция край град Шумен. Станцията е собственост на напоителни системи. Аларменият сигнал е получен на 25-и декември 2021 година, в 10.30 часа.
Служителите са намерили мястото, подготвено за изнасяне на материали от вътрешността на сградата. Нарушителите поставили масивна стълба, строшили са един от прозорците, но бързата реакция на изпратения за проверка на сигнала мобилен екип по СОД на ЩИТ-3 от Шумен ги е изненадал и е попречил да влязат в помещението. Охранителите за пореден път получи похвали от ръководството на напоителни системи за добре свършена работа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоц. Ангел Кунчев: Констатирани са 12 случая на Омикрон в България
Следваща статияCOVID-19: 1 356 нови случая – 10.54% от всички тестове

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here