дом Криминале Иззеха наркотици и незаконно оръжие от двама рецидивисти от Изгрев (снимки)

Иззеха наркотици и незаконно оръжие от двама рецидивисти от Изгрев (снимки)

0
ДЯЛ

Криминалисти от Шумен задържаха двама мъже за притежание на наркотични вещества. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
След получена информация и целенасочени оперативни действия около 12.30 часа вчера на ул. “Софийско шосе“ на входа на Шумен за проверка бил спрян водач на лек автомобил БМВ с шуменска регистрация.
Зад волана бил 47-годишен мъж от село Изгрев, пътник в автомобила бил 20-годишен жител от същото село.

След претърсване в автомобила е намерен плик със 120 грама метамфетамин,  и друг с около 80 грама тревиста маса – марихуана. При последвало претърсване в дома на 47-годишния мъж в село Изгрев са намерени и иззети два пистолета, единият със заличени номера и надписи, а другият марка „Кузей“. Иззети са два пълнителя с общо 33 боеприпаси 9х19мм.

В обитавана от него квартира в Шумен криминалисти иззели още две огнестрелни оръжия- един пистолет със заличени номера, другият – марка „Кузей“, двата с пълни пълнители с боеприпаси. Двамата са задържани за срок до 24 часа в РУ-Шумен. Криминално проявени са. 47-годишният е осъждан за контрабанда на високорискови наркотични вещества и бягство от затвора, а 20-годишният е съден за палеж.
Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзор на прокурор от Окръжна прокуратура-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСилният вятър събори дърво върху кола, огнеборци премахнаха опасна ламарина, разчистиха счупени стъкла
Следваща статия62-годишен шофьор загина след удар в дърво край Дибич

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here