дом Култура „Танцувалня“ триумфира на фестивал в Хасково

„Танцувалня“ триумфира на фестивал в Хасково

0
ДЯЛ
Снимка: "Танцувалня"

Благодарствен диплом за принос към танцовото изкуство получи Грациела Стоянова, основател, ръководител и хореограф на Танцова организация “Танцувалня“, на Международния танцов фестивал “Вълшебен свят” 2021 в Хасково.
Класирането на „Танцувалня ” също е впечатляващо – 5 първи места, 4 втори и едно трето място. 
„Над 900 танца се изиграха за трите дни на фестивала. Имаше хора от Италия, Словения, Румъния. Журито също беше международно – от над 10 държави, като за всяка категория танц отговаряха отделни членове. За мен няма друг такъв фестивал в България”, каза за UniMedia Грациела Стоянова. И добави: „Спечелихме много награди, смяхме се, плакахме, викахме (много викахме), разочаровахме се, видяхме и чухме много, но най-много от всичко това през тези дни чувствахме”. “Танцувалня“ се яви на престижния конкурс с подкрепата на Община Шумен.
Миналия месец „Танцувалня“ получи колективната Награда на Шумен за постижения в изкуството и културата в категория „Танц”. В момента Грациела е четвъртокурсничка в специалност „Връзки с обществеността“ в Шуменския университет, а организацията й е на разположение на шуменските младежи от 2012 година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТошко Йорданов: Никаква коалиция с ГЕРБ, ДПС и БСП – токсични са!
Следваща статия95 нови случая на COVID-19 у нас, излекуваните – 1 064

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here