дом Здраве Д-р Атанас Атанасов начело на УМБАЛ „Александровска”

Д-р Атанас Атанасов начело на УМБАЛ „Александровска”

0
ДЯЛ

Д-р Атанас Атанасов, бивш изпълнителен директор на МБАЛ-Шумен, е назначен за изпълнителен директор на УМБАЛ „Александровска”. Той влиза в Съвета на директорите на болницата заедно с проф. Румен Стоилов и адв. Гергана Андреева.
Назначението на новия Съвет на директорите е в отговор на ситуацията в УМБАЛ „Александровска”, чиито задължения са 68 млн. лв. След сигнал за нарушения в работата на ръководството на доц. Александър Оскар – началник на Клиниката по очни болести и член на бившия Съвет на директорите, Здравното министерство извърши проверка в лечебното заведение.
Д-р Атанас Атанасов е завършил специалност „Хирургия”, има магистратура по „Обществено здраве и здравен мениджмънт”. До 2008 г. е директор на Районния център по здравеопазване в Шумен. Ръководил е МБАЛ-Нови пазар, а от 2015 г. до 2018 г. е директор на МБАЛ-Шумен, където провежда сливането на двете болници. От 2019 г. е прокурист на МБАЛ-Ловеч.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПоследен кръг в Южна „А” Регионална група Шумен
Следваща статияСъздават работна група за действия в отговор на санкциите от САЩ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here