дом Криминале 19-годишен шофьор загина при зверска катастрофа край Плиска

19-годишен шофьор загина при зверска катастрофа край Плиска

0
ДЯЛ

Шофьор на 19 години е загинал днес при зверска катастрофа край Плиска. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Малко преди 16.30 часа днес в дежурната оперативна част на ОДМВР- Шумен е приет сигнал за тежък пътен инцидент край Плиска. На място веднага са насочено екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

Установено било, че инцидентът станал на прав участък от стария град в посока към град Плиска. Водач на лек автомобил „Тойота Селика“ с шуменска регистрация загубил контрол над автомобила, ударил се в крайпътно дърво и спрял в крайпътна нива. Мъжът зад волана, 19-годишен жител на Нови пазар, починал на място. Пътувал е сам в автомобила.

На място се извършва оглед. Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГотвят увеличение на данъците на колите до 100 конски сили, автобусите и камионите в Шумен
Следваща статия23 са вече случаите на коронавирус в България (обновена)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here